Några kloka ord

Är fortfarande hemma från skolan, tredje dagen nudå. Fast mår faktikt lite bättre idag, fast har fortfarande ingen ork i kroppen, sitter fortfarande bara still nere i soffan med filten över mig..

Sanna ringde mig nu, skönt att få prata ur sig lite, få lite stöd, och några kloka ord. Även fast jag fortfarande inte kan bestämma mig hur jag ska göra..

Ne, nu måste jag plugga so, första världskriget. Som ska redovisas i morgon, och jag är klar med alla frågor, men sen ska man kunna allt också. Så nu måste jag sätta mig och läsa frågorna och svaren, om och om och om igen..

                                       Imagine a circle, it has no end.
                                      It shows how long I'll be your friend.
                                     Only when death do us apart
                                     I'll keep our memories in my heart


När kärlek var en puss på kinden..

Just nu sitter jag och i soffan och känner mig som ett litet barn. Med bena under mig, och en filt över mig som mamma just kom och la över mig, och hon gosade in filten överallt så den skulle hålla värmen ordentligt, precis som när man var liten..

Påtal om att vara barn... Vad skönt det var när man var liten, då existerade inte skitsnack. Kärlek var en puss på kinden, och pappa var den bästa killen på jorden. Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet, värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knäet , största rädslan var för monstret under sängen.

Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat, man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare, ibland känner man att mamma & pappa är dom värsta fienderna på jorden, höjden av smärta var när man inte fick sin vilja fram, och den värsta gråten när ens vänner plötsligt sviker en. Den största rädslan är att förlora dem man älskar mest.


Varför kan inte allt vara som när man var liten? Är det bara som vill vara barn igen?

madddy som litenmadddy som liten
- haha jag bjuder på några bilder från när jag var liten! ;)

 


Drogan just nu


Fairytale - Gone bad


Blåser Idol-juryn totalt!


- Haha asså herregud. Igår när jag satt och kollade på Idol och dom här två stjärnorna kom in blev jag själv riktigt nervös. För jag trodde verkeligen på det. Och sen när han började spela med sin Guitar Hero gitarr kände jag bara hur pinsamt det blev, för jag trodde dom var seriösa, och när han sprang in i vägen så trodde jag han blev skit ledsen och typ höll på att dö av nervösitet (?). Riktigt skönt när man fick reda på att dom drev.. Riktiga sköningar det där asså! hahaha

Nu blir det sängen. Godnatt.


Vad är det för nån dag idag..

..jo det är Ejmsans födelsedag, HURRA HURRA HURRA! :D Hihi, grattis gummsan, äntligen kommer du ur fjortis året, fast det kommer du nog allt ha i dig, haha nedå. Hoppas du får en toppen dag! :)

Ejman


Jajust, tillbaka till 745an. Åkte till stan och träffade Markus och Oscar igår. Då jag skulle få en startmotor av Makkan, eftersom Söder skulle komma hit på kvällen och hjälpa oss med att byta den. Vilket han gjorde och även batteriet. Och som tur var så var det startmotorn det var fel på och batteriet. Det hade tydligen blivit kortslutning i batteriet, och batteriet hade börjat ladda startmotorn eller om det var tvärtom? haha kommer inte ihåg, men nått av det var det i alla fall. Men som tur är så funkar den igen..

Men när Söder väl kom hit hade jag inte så stora förhoppningar på att vi skulle få igång den. För när Söder skulle testa starta den så hoppade hastighetsmätaren upp och ner! Vilket han aldrig nånsin hade varit med om förut, så den första tanken var "den kommer aldrig mer funka igen". Men när han väl hade bytt allting så stod både jag och mor min och höll tummarna, och som sagt så startade den. SÅ NU VILL JAG BARA ATT DET SKA BLI OKTOBER!


Säg att det är batteriet!

Andra Avenyn igår var faktiskt riktigt bra, längtar redan tills nästa avsnitt!

Just nu sitter jag först och väntar på att Sanna ska komma, och att mamma ska komma hem så vi kan ladda batteriet på 745, som just nu vägrar att starta, eller tända för fem öre! Jag hoppas verkeligen att det är batteriet nu och inte motorn eller startmotorn..

Nu skickade Sanna precis sms och skrev att hon snart skulle gå av, och mamma ringde nu och sa att hon slutade tidigare och var påväg hem, toppen! Så nu ska jag gå och möta Sanna vid bussen, och sen klockan 7 blire daaaaaaaance! :)


Jag sitter nästan och räknar ner..

... till Andra Avenyn som äntligen börjar idag! Åh, vad jag längtar. Hoppas verkeligen att den här säsongen blir kanon bra. Och innan AA börjar så börjar Idol, kan det blir bättre? Nej.

Jaha, just nu har jag inte så mycket att skrivia om, tyvärr. För det har inte hänt så mycket, mer än att det står en 745 här ute på gården nu, happyface! Och hemskt mycket tack till Söder som hjälpte oss med att köra hem den, och för alla konstiga frågor ibland (a) GULD VÄRT!

Ja, helgen? Vad gjorde jag då?... - Jo i fredags kom Sanna, Markus och Söder och hämtade mig, och även en till bil med lite folk, Adam, Axel, Oscar, Per, Johan, Tim & Calle, tror det var alla! I alla fall vi åkte runt lite på stan, en sväng till mässan, mcdonalds, statoil osv.. 

Vid statoil träffade vi några snubbar,  b.la en snubbe som var en aning kardäng. Han gick runt och frågade var och en om vi skulle hjälpa Johan om han "slog" ner honom. När han kom till mig och frågade - Om jag slog ner han där, skulle du hjälpa honom då eller? Jag - Ja det är väl klart som fan jag skulle?!?! Då kollar han frågande på mig och säger - varför? Jag - Jo kanske därför för att han är min kompis? Då säger han igen - Varför?. Jag - Jo för han är trevlig till skillnad från vissa andra! Då böjde han sig fram och kollade as nära på mig, och frågade varför jag umgås med raggare?. Haha då utbrast jag i garv och sa - Raggare?! Det är inga jävla raggare? Då säger han - Nehe, vafan är det då? Jag - Ja inga jävla stadsar bögar, med snoddar nere vid fötterna (han snubben hade nämligen det)! Då kollar han ner på sina fötter, och går... dock vidare till Adam för att fråga han om han skulle hjälpa honom.

Haha vilka stjärnor det finns ibland säger jag bara. Nu ska jag fika med Mammi, peace!

Madddy


Peugeot Speedfight 2 09 till salu

Nu kom jag precis ut ur duchen. Åh så skönt det var. Speciellt när man har varit på dans innan, så man blir svettig och dan.

Påtal om dansen idag så gick det skit bra. Alltså verkeligen skit bra. Sanna och jag skulle göra en egen åtta, då vi direkt tänkte "ÅH, nej". Men kom på en åtta på en gång, och inte nog med det. Den blev verkeligen skit snygg till själva dansen. Det passade verkeligen till stegen både före och efter. Så när kursen var slut, så stod Sanna och jag kvar ett tag och bara körde, för att det var så extremt kul!

Nu kändes inte allt lika kul längre när jag tänkte på morgon dagen. Går till klockan fyra, fast visserligen börjar jag tio över tio. Så Torsdagarna är ju inte längre än dom andra dagarna bara det att dom är senare, så det känns som det. Om jag fick välja på att börja klockan sju och sluta klockan 13:00 eller börja klockan tio och sluta klockan 16:00 så skulle jag utan tvekan välja att börja klockan sju. För jag slutar hällre tidigare och slutar tidigare än tvärtom!

I morgon ska vi åka och kolla på ... aa, äsch det var inget!





peugeot speedfight 2
Modell: Peugeot Speedfight 2 - EU, hel svart metalic
Årsmodell: 2009
Antal mil: 65 mil
Pris: 20 000
Allmänt: Det finns inte en repa på den.
Och den har aldrig varit trimmad.


Ingen tävling den 24 september

Dålig uppdatering idag iknow. Men jag har typ inte varit hemma nånting, för direkt när jag slutade så åkte jag upp på stan til frisörn och klippte och färgade håret mörkt igen :D Och när ja kom hem så åt jag och målade fransk nagel manikyr.

Igår var det ju första träningen med Speed denna termin som sagt, och det gick toppen! Först var det tal om att vi ska vara med på tävligen den 24 september. Men eftersom vi inte har några dräkter, dansen är inte klar och eftersom vi inte har tränat nånting tillsammans över hela sommarn, så måste det tränas lite. Så nu ska vi satsa på nästa tävling!




RSS 2.0