Svartsjuka, bra eller dåligt för ett förhållande?

Nu har jag precis kommit hem från träningen med Speed på Norrbry gården. Det gick helt okej. Så nu är det inte så jätte mycket kvar tills dansen är klar och det kommer bli kanon!

Första dagen idag efter tre och en halv vecka. Dagen var ganska seg vi hade bla två jätte långa matte lektioner plus att vi fick reda på att alla tjejer i klassen har IG varning i sy-slöjd. Helt sjukt eftersom alla nästan är klara med dom tre grejerna som ska vara klara innan sommarlovet plus att det är ju några veckor kvar också. Så lärarna tyckte vi skulle gå till rektorn. Men vi frå se hur det blir med det..

Nu måste jag plugga so. Har ett arbete som skulle vara inlämnat innan vi fick påsklov. Och det är att man ska välja två lite mindre grejer att skriva om och en lite "större" och vi har fått lite olika "rubriker" man skulle välja i mellan. Jag har inte bestämt alla tre en, men jag har iallafall bestämt en lite mindre och det var;

"- Är svartsjuka bra eller dåligt för ett förhållande?" Vad tycker ni är det bra eller dåligt?




Försöker tagga lite inför skolan igen!

Nu sitter jag här och har nyss laddat ner lite ny musik som jag precis har laddat över till mobilen. Tänkte att jag skulle ha nånting att se fram i mot tills i morgon. Det är ju inte så taggat att komma tillbaka till skolan efter tre och en halv vecka. Och eftersom inte jag kan konsentrera mig utan musik och inte tycker om skolan för fem öre, så tänkte jag att det kanske vore kul med lite ny musik. -Är ni också sånna, att ni alltid måste ha musik för att kunna konsentrera er?


Som om det blir roligare ju mer man väntar?

Åh hej!
Har inte varit hemma nånting i helgen mer än i 40 minuter igår. Det är därför jag inte har hunnit bloggat. Sanna och jag åkte in till Kulturskolan och tränade sen kom mamma och hämtade oss. Vi tog mopeden här i från och ut till Odensbacken. Eller aa, Sanna skulle till Mellösa men jag skulle vidare till Odensbacken. Hände inte så jätte mycket den kvällen gick ner och åt på Kanalen med August och Anton. Och hängde nästan hela kvällen på Oden.

Runt halv 12 på lördags morgonen vaknade jag och August. Vi gick till Ica och köpte varsin glass. Påvägen tillbaka träffade vi Robin och Jesper, dom skulle ta bilen till Ica och köpa grädde så då hängde vi med. När vi kom tillbaka hem till Robin så skulle odm äta så jag och August gick hem till honom och kom på vad ska vi äta? Så då tog vi min moppe till ica igen och köpte pizza deg och gjorde en pizza hemma hos honom. Och sen var det dags för mig att ta moppen och hämta Sanna vid Ica som stod och sålde fika till deras klass kassa. Vi åkte in till stan till Berhn Arena och kollade på Amrikansk fotboll, de var någon slags skol turnering och Odenskolan vann, grattis till dom! När det var klart åkte Sanna och jag hem till mig och lämnade moppen och åt och sen skjusade mamma oss till bussen och sen tog vi bussen ut igen.

Nu har jag precis kommit hem, tog fem i sex bussen hem från August. På bussen påväg hem kom jag på att jag har nån inlämnings uppgift jag skulle gjort som skulle ha varit inne för tre och en halv vecka sen. Men jag har ju inte varit i skolan på tre och en halv vecka så det har inte varit så lätt. Plus att nu har jag glömt bort vad det var jag skulle skriva om. Ååh, jag hatar mig själv, varför ska jag alltid spara allt till sista dan? Som om det blir roligare ju mer man väntar? - Jag tror inte det. Vad är det som är så svårt att göra det på en gång så man har det gjort? Jag fattar inte... Men nu ska jag försöka leta på dom papprena och försöka komma ihåg vad det var man skulle göra :(


Det kommer bli riktigt tråkigt!

Nu har jag precis kommit ur duchen, kom nyss hem från träningen med gruppen. Det gick helt okej ändå. Det är svårt när det är en sån liten lokal. Så det är jätte skönt att vi har hittat en större lokal som vi också kan träna i. Praon idag var jätte bra. Eftersom solen sken och det var varmt så var det riktigt skönt att vara ute hela dagen. Men i morgon kommer det inte bli lika kul, sista dagen på praon. Jätte tråkigt, för det har faktiskt varit jätte kul och tiden har gått jätte fort. Skulle lätt kunna vara där i en vecka till, helst ännu längre så jag slipper skolan, hehe.

Nu ska jag gå ner och baka en kladdkaka som jag ska ha med mig i morgon till praon eftersom det är sista dagen. Och fröken Alexandra ska fixa grädde, haha. Kommer vara jätte tråkigt att åka därifrån i morgon. Men iallafall efter praon blir det bara i stort sätt att åka hem och byta om till träningen och sen ska jag nog antagligen ut till August.
 
Jag ska försöka ta lite mer kort i morgon från praon, men jag vet inte om jag kommer hinna ladda upp dom i morgon, kommer kanske inte i huvvudtaget hinna skriva nått inlägg i morgon. Men om jag inte gör det så kommer nog bilderna upp på lördag istället.


Random bild från Step up, älskar den filmen!


Det är du, inte jag!

Go´kväll kära ni!
Nu har jag precis kommit hem från kurs träningen. Gick sådär, för jag kunde inte vara med och köra helt. För ungefär en halv timme innan jag skulle åka kände jag mig jätte varm, så jag tog tämpen och jag hade lite feber. Men jag kände att jag verkeligen var tvungen att träna eftersom det är ju bara två gånger kvar till dansuppvisningen på wadköping.

För övrigt har dagen varit bra. Dagen på praon har varit kanon, solen sken så det var varmt och skönt. Har börjat med att ta lite kort med mobilen från hunddagiset som jag tänkte att jag skulle ladda upp här sen, kanske ska försöka ta med kameran nån dag så det blir lite bättre bilder. Men iallafall August väntade här på mig när jag kom hem. Vi tog det bara lungt och vilade och sen var det dags att åka upp till stan, jag gick till dansskolan och August gick till bussen. Nu ska jag skynda mig upp i duchen, hadet bäst!

- Det är du som har gjort fel, inte jag, tänk på det!


Nakendansen på Talang 2009!

Haha, såg ni på Talang 2009 i fredags? I så fall kan ni iallafall inte ha missat fyra stycken killar som kom in nakna och började dansa med knäckebröd och fick tre gröna bockar, eller? Det gjorde inte jag iallafall. Jag satt och kollade runt lite nu, och hittade på Aftonbladet.se att "naken dansen hyllas i USA", lite roligt faktiskt. Det var speciellt bra när en av killarnas knäckebröd gick sönder och en kastar in ett nytt knäckebröd till han och han fångar det och att dom såg så himla glada ut. Men sen kanske det inte direkt är någon talang att komma in nakna och börja dansa med knäckebröd. Men det är ju ändå ett underhållnings program. Men vad tycker ni, platsar dom in i Talang i huvudtaget?

Här är till er som missade "naken dansen"...


..och här är klippet som jag hittade på Aftonbladet.se.
.


Det var riktigt skönt!

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har solat solarium med Ida och August. Det var riktigt riktigt skönt. Men när jag kom ut därifrån såg jag verkeligen ut som en kräfta, mina kinder var verkeligen knall röda. Toppen när man ska in på Ica och handla. De som såg mig måste ha trott att jag hade 40 graders feber eller nått, haha.

Nu har jag och August precis kommit hem. Mamma är borta ikväll, snäll som han är så ska han hålla mig sällskap ikväll. Nu håller han på att göra sin "August macka" till mig som verkeligen är hur god som helst. Det blir toppen eftersom jag är jätte hungrig. Men undra vad vi ska äta ikväll, har ni något bra recept på mat?


Förslag på tävling?

Jag har funderat på att fixa en tävling här på bloggen, har någon förslag på en tävling?




Det var riktigt bra!

Hej kära ni!
Nu har jag precis kommit hem från gruppträningen på Norrby gården. Det var riktigt bra lokal som vi tränade i. Ungefär lika stor som tävlingsgolvet. Så vi fick verkeligen utrymme att träna på. Så nu ska vi antagligen göra så att på måndagar tränar vi bara på dansen och sen på torsdagar när vi har liten lokal ska vi lägga till nya steg till dansen, så det kommer bli toppen och vi kommer bara närmre och närmre våran första tävling! Längta!

Nu ska jag när som helst gå upp i duchen och sen ska jag äta mat. Imorgon ska jag antagligen sola solarium med min kära kusin Ida (iidagranberg.blogg.se). Det kommer bli riktigt skönt att bli lite brun, förhoppningsvis!


Träning på Norrby gården med Speed!

Hinner tyvärr inte skriva ett så långt inlägg just nu.. Men dagen på praon har varit kanon, var ganska kallt på förmiddagen med det blev bättre framåt eftermiddagen. Idag somnade iallafall inte jag och Alexandra på lunchen, vilket kanske var bra eller dåligt det vet jag faktiskt inte?

Nu ska jag gå och byta om sätta på mig leggings, shorts och en stor tröja som jag ska träna i. Idag är inte träningen på dansskolan, vilket den brukar vara. Utan idag ska vi träna på Norrby gården, ungefär borta vid svampen. Några tjejer i gruppen säger att lokalen är mycket bättre där.. Mycket större och mer speglar än i den som vi brukar träna i på dansskolan. Så vi ska vara där och prova idag och se vad vi tycker, om vi gillar lokalen så fick vi fortsätta träna där!


Bloggdesign @ iidagranberg.blogg.se


Hej kära vänner!
Just nu håller jag på att fixa Idas design på hennes blogg. Såhär ser den ut just nu men den är inte klar. Ida Granberg med vit text ska såklart bort och så.. Men jag var tvungen att ta en paus nu så jag tänkte att jag slänger upp en bild på designen iallafall fast att den inte är klar än. Nu ska jag nog ta nånting att äta och sen ska jag väl fortsätta med Idas blogg eller så ska jag göra nått annat ett tag. - Men vad tycker ni, ser den bra ut?


Bilder sen tacokvällen!

Bilderna från tacokvällen. När pojkarna var borta en stund och kom ner i mina gamla pyjamasar ;)


Då var ju vi tvugna att göra lika dant.

haha bilderna bjuder vi på!

Idag kommer dom!

Godmorgon för mig, nått annat för er?
Nu har jag nyss gått upp, ska försöka ta nånting att äta och sen ska jag kolla på repris från Talang 2009. - Såg ni det, var det bra? Jag satt iallafall inne på en pizzeria och åt när det gick det ända jag såg var när det kom massa nakna killar och började dansa med knäckebröd. Det var det ända jag såg.. Ojoj nu började det visst. Så nu ska jag kolla. Men nu har jag iallafall laddat över bilderna från taco kvällen. Som jag har lovat laddat upp gång på gång, men idag kommer dom!


Slänger upp lite bilder från dagen!

Blir några små bilder också, som går att klicka upp!






(Alla bilder är oredigerade)

Nu är det nog bestämt!

Ni som känner mig vet säkert det här, men för er som inte gör det. Så är jag medlem i en ganska nystartad disco dans grupp som heter -Speed! Vi har inte hunnit tävlat nånting ännu men det var tänkt att vi skulle hinna bli klara med dräkterna och dansen den här terminen så vi skulle kunna börja tävla redan denna termin. Men det kommer vi inte hinna. Men på våran senaste träning så bestämde vi att våra dräkter antagligen ska se ut såhär, det ända som inte är bestämt är färg. Antingen Rosa (inte riktigt den färgen på bilden) eller blå (typ skrik blå).

Vad tycker ni - Ser dom bra ut?  Blå eller rosa?

Framsidan
- Framsidan, på dräkten!
baksidan
- Baksidan, på dräkten!


En riktig specialare!

Nu måste jag skärpa mig igen. Hann inte blogga igår häller. Men jag fick inte en ända liten stund över. Först var det prao och sen träning på Kulturskolan och då anmälde vi oss till tävlingen den 2 maj. Sen så tog jag och Ida bussen ut till Odensbacken. Vi gick hem till August och sen gick vi och hälsade på Kajsa, vidare till Kanalen och käkade en riktig specialare en vesuvio med pommes frits, halva pizzan med bearnésås och halva med kebabsås, haha. Sen gick vi hem till Robin där även August, Lukic, Anton, Calle, Johan och Ogge var. Vi tog varsin bil och åkte in till stan. Åkte förbi mässan en snabbis och sen vidare till mariebergs parkeringen sen tillbaka till mässtan sen upp på stan och sen drog vi ut igen. Ida och jag hängde med ut och sen tog vi halv ett bussen hem.

Just nu sitter jag med en ny gräddad baguette och ett glas Påskmust som får bli min frukost för dagen. Jag är verkeligen inte någon frukost människa. Helst äter jag ingenting alls till frukost men jag försöker få ner nånting varje morgon ändå. Snart ska jag gå ut med hundarna. Är hundvakt åt Mormors hund som är näst intill valp. Jag måste försöka få igång Meja till träningen igen. Så nu ska jag gå ut och försöka bygga upp en bana. Jag ska försöka leta på batterier till kameran och föröska ta lite kort. 


 

Det gick så bra som det kunde gå!

Godkväll på er!
Praon idag igen. Jag och Alexandra somnade inne i tvättstugan på lunchen idag, vilket vi gjorde igår också, haha. Fast vi har två timmar lunch. Riktigt mysiga hundar är det på Rosendals hunddagis. Ett toppen ställe för hunden. Mycket yta att vara på och skogen precis brevid. Om inte Meja hade sån tur att hon kan vara med Mamma på jobbet så skulle jag verkeligen ha henne där. Rena paradiset för hundarna istället för att dom ska ligga själva hemma..

Förlåt för att jag inte bloggade nånting igår. Men jag fick inte någon tid över. Praoar till halv fyra och sen hade jag som vanligt träning från åtta till nio. Vilket jag också har gjort idag från fem till åtta. Först med gruppen och sen paren med Sanna. Kom pecis ur duchen och nu har jag gosat ner mig i sängen med Meja. Jag lyckades iallafall klämma in lite bloggande nu, fast jag har mycket annat att fixa tills praon i morgon. Har inte så mycket tid till bloggen på onsdagar och torsdagar då det är mycket träning.

Som sagt så var Meja till vetrinären igår. Som vi trodde så hade hon blodöra. Så dom sövde henne först och sen skar dom upp öronlappen på insidan och tömde ut blodet som var i, och sen sydde dom ihop det igen, och allt gick så bra som det kunde gå. Jag var tvungen att sluta en timme tidigare igår från praon för Mamma skulle bort så jag var tvungen att ta hand om Meja så hon inte skulle klia sig på örat. När jag kom hem låg hon i sin korg med omlindat öra vilket hon har idag också. Men hon var ganska lullig igår när jag kom hem efter att hon hade varit sövd. Men jag lyckades få henne att äta lite hundmat igår kväll, eftersom hon inte fick äta nånting igår innan hon skulle till vetrinären pga sövningens skull, och när hon kom hem gick hon bara och la sig och sov. Men nu mår hon bra igen, bara lite försiktig om sitt öra!


Slänger upp en bild på Meja efter vetrinär besöket igår.
Meja, efter vetrinären igår
(Bilden är tagen med mobilen)


Blodöra!

Som sagt så var det första dagen på praon idag. Det var faktiskt riktigt kul ändå. Först fick vi städa och bäda i ordning åt hundarna, sen ge dom mat och sen hade vi lunch i två timmar då hundarna ska sova och sen var det dags för promenad. Det var ju ungefär 30 hundar där så vi gick med ungefär tio hundar i taget. På promenaden ute i skogen blev det hund slagsmål mellan en Jack Russel och en liten blandras. Inte riktigt lika kul att se eftersom Jack Russeln inte ville släppa taget från den andra hunden men Maud (handledaren) lyckades få dom att sluta och sen var allt bra igen!

För några dagar den upptäckte vi på Meja (våran hund) att hennes öronlapp var helt svullet. Det kändes som det var vätske fyllt eller nått. Det var ganska litet så vi brydde oss inte så mycket om det, mer än att vi skulle ha lite koll på det. Men det har bara blivit större och större. Idag ringde Mamma till vetrinären och antagligen hade hon blodöra. En slags blödning. Att brosket inne i örat har gått sönder så blodet har samlats i öronlappen i stället och det berode antagligen på att hon hade fått ett slag i mot eller nånting i den stilen. Så i morgon klockan 8:15 ska hon in till vetrinären och då ska hon sövas. Sen ska dom tömma ut blodet från öronlappet och sen skulle dom kanske sy rätt igenom öronlappen för att örat ska se så normalt ut som möjligt igen, så att de inte ska bli skrovligt. Så just nu hoppas jag mer än nånting annat att det kommer gå bra i morgon!


 

Meja, sötan!


Vill ha!

Förlåt för dålig uppdatering idag men har gjort mycket annat idag. Kan inte ladda upp bilderna som jag lovade att jag skulle göra idag för jag hittar inte sladden. Som sagt är det prao i morgon, hunddagis. Kommer nog bli ganska kul ändå - Hoppas jag. Men jag hör av mig om det i morgon.

För söt, vill haaaaa nununu! -Vad tycker ni?

Kanske tagit vara lite väl mycket på lovet?

Godmorgon på er!
Just nu har jag precis gått upp och sitter och äter lite frukost, eller aa frukost och frukost.. Sitter och äter lite ur mitt påskägg. Men det måste man väl få göra sista dagen på Påsken, eller? Iallafall min Påsk har varit kanonen. Mycket variation på det hela och det gillar vi. - Eran Påsk då, har den varit bra?

Känner att jag är hur seg som helst i kroppen. Har kanske tagit vara lite väl mycket på lovet. Sena nätter och sen har jag inte sovit själv så speciellt mycket, sen förra Torsdagen har jag sovit själv två nätter. Inte för det är så speciellt ansträngande att sova tillsammans med nån men man får ändå inte samma sömn. - Vad har ni gjort på Påsklovet då?

I morgon blir det prao i två veckor tillsammans med Alexandra på huddagis. Kommer nog bli ganska slappt ändå. Sen ligger det väldigt nära, ungefär 4 km bortanför mig. Så det blir ganska lätt att ta sig dit. Börjar halv nio och slutar halv fyra. Ganska bra tider ändå..

Ska försöka ladda upp bilderna sen taco kvällen här hemma. Har faktiskt glömt bort dom. Men jag ska försöka ladda upp dom idag.


Godnatt världen!

Nu ska jag gå upp till sängen och krypa ner under täcket, fryser fortfarande sen åkturen hem. Skriver mer i morgon. Sovgott!


Påskdan!

Hej alla glada människor! Tyvärr blev det inget bloggande igår. Men jag hann inte. Åkte först till mormor och åt och solade. Sen skjusade Mamma mig till August där jag också åt. Vidare till Vicky och åt där också. Spelade lite Playstation och sen drog vi ut till Köpberga. Men vi drog nästan lika snabbt som vu kom dit. Jag och August drog hem till honom. Medans André lånade August moped för att han och Vicky skulle skjusa hem Becca och Sanna till Mellösa. Vi hann inte göra så mycket innan Vicky och André var tillbaka igen. Sen satte August och jag på en film och sen somnade vi. - Vad gjorde ni igår på Påskafton?

Vaknade idag av att klockan ringde vid elva, eftersom jag skulle ta ett bussen hem. Åt frukost och sen skjusade August mig till bussen. Direkt när jag kom hem åkte jag och hämtade Amy hos hennes Mormor. Åkte hem till mig och åt och sen har vi mest åkt runt, nästan i hela Örebro. Har åkt ungefär 6 mil idag. Så nu har den gått nästan 10 mil. Bara 30 kvar tills jag får köra på full gas. Ganska segt att behöva åka halv gas hela tiden. Men iallafall nu har jag precis skjusat Amy till bussen. Så hon lär vara hemma nu om allt går som det ska. Men det tror jag nog att gör också!




Ny design på bloggen!

Så nu är det ny design här på bloggen, - Vad tycker ni?



Den bjuder jag på


Lång fredag = moped dag!

Lång fredag i dag då. Sanna och jag gick upp runt kvart över tio. Gjorde oss i ordning och tog mopeden och åkte till Pappa. Pratade och fikade lite och sen åkte vi hem och vände och sen åkte vi till Farfar. Var där en ganska kort stund och sen åkte vi hem igen. När vi kom hem hit så var August här. Han höll på och hjälpte mamma med att klippa grenarna på äppleträden.. Jag och August tog mopeden ner till Ica och köpte pommes strips och fläskfilé. Sen åkte vi hem och tände grillen och grillade. Sen skjusade jag upp Sanna till bussen och nu har hon åkt hem. Jag och August har precis varit ute och försökt få bort all is i poolen, vi är nästan klara med det bara lite kvar. Men nu sitter vi inne i soffan och ska snart kolla på talang.

Som sagt så skulle jag göra en ny design åt Sanna. Jag höll på till halv tre inatt eftersom damen har lite svårt att bestämma sig. Plus att bakrunden hon ville ha funkade inte att använda, och vi hittade ingen annan som passade så just nu är det lite rörigt i designen på hennes blogg men jag ska sätta mig och fixa det när jag har tid. Tänkte att jag skulle ha hunnit göra det idag men jag har inte hunnit. Men snart ska jag börja fundera på en ny design åt mig själv också.

I morgon tror jag inte att jag kommer kunna skriva så mycket för jag och Mamma ska ut till mormor och sen ska jag hem till August och äta med hans familj och en annan familj. Sen blire mys kväll med lite folk :) -Vad ska ni göra i morgon på Påskafton?

du är bra


Det gör mig faktiskt väldigt irriterad!

Nu har jag precis duschat medans Sanna satt vid datorn. När jag kom ut ur duschen hade vi en väldigt intresant konversation. Att alla andra lägger sig i andras problem och att folk inte vågar stå för vad dom säger och gör. En sån grej gör mig faktiskt väldigt irriterad..

Som sagt så var jag ute och åt med Mamma, Ewa och Gustav på Harrys. Väldigt gott vare. Jag åt nån speciell hamburgare vilket Gustav också gjorde medan Mamma och Ewa åt nånting med kyckling. Lagom när vi var klara så kom Sanna in med bussen så alla fem drog hem till oss och fikade och spelade Guitarr Hero. Men nu har dom åkt för ungefär en halv timme sedan.

Nu ska jag ladda upp lite bilder från mobilen och sen ska jag göra en ny design åt Sanna för hon ville det. Haha, får se hur den blir. Blir nog förresten att göra en ny design till mig själv också snart!


Bög in box!

Haha, var ute med August och Filip igår kväll. Dom fick för sig att göra otroligt snygga filmer. Bög in box var bla en av dom :)






FBK - Sm guld, tjalalala!

Färjestad vann ju såklart sm-guld igår mot hv71, 3-2 blev det. Så nu är dom Svenska mästare för åttonde gången!



Nu sitter jag och har precis vaknat, kollar runt lite på datorn och ska snart äta pizza. August är precis iväg och hämtar. Haha och ikväll ska jag ut och äta med Mamma, Ewa och Gustav. Men jag skriver nog mer senare!

- Du vet ju ingenting om det så varför sitta och skriva saker som inte är sant?


Klocka till bloggen!

Nu har jag fixat en klocka till bloggen. Den blev faktiskt ganska bra. -Vad tycker ni? Passar den?



Sitter och små glor lite på hockeyn samtidigt, FBK - HV71 är det som spelar... Det står 2-0 till Färjestad nu och vinner dom nu blir dom svenska mästare för åttonde gången. FBK- tjalalala!


Vad var det jag sa?!

haha, jahopp.. Vad var det jag sa? Nu sitter man här och kan nästan inte göra nånting annat därför att det spö regnar ute, hos er med eller? Om dom säger på vädret att det ska bli fint väder då blire det aldrig så. Men om dem säger att det ska bli dåligt väder - ja då minsan stämmer allt vad dom säger, ååh! Det finns ju inte direkt så mycket att göra. Orkar inte ens gå till bussen för att åka hem för det regnar så mycket, får se om det kanske blir en natt till här. Men det får jag se.. Beror på vad som händer sen! - Vad ska ni göra en kväll som denna blöta Onsdags kväll?


Vart tog det fina vädret vägen?

Har precis kommit in från att ha varit på godispalatset, och nu håller August och Filip på och tvättar både bilen och mopederna. Men det är för kallt för mig att vara ute så jag gick in och satte mig vid bloggen istället. Snart börjar det säkert regna eftersom dom sa det igår på vädret men det brukar sällan stämma vad dom säger. Men det kommer det säkert göra idag eftersom himelen är helt mörk blå. Men det får vi väl verkeligen inte hoppas. -Vart tog värmen vägen?

Påsken närmar sig. Har några planer för vad som kommer hända då men det är inte riktigt bestämt än. Men det kommer nog bli lite av varje familj, släkt och vänner. Så det kommer nog bli kanonen!


Det var iallafall sista gången!

Ååh vad jag är trött. Jobbig dag. Idag vaknade jag och Sanna av att klockan ringde halv tio då var det dags att gå upp och göra sig i ordning och sen skulle vi iväg och jobba till klockan två. Sen blev det en sväng upp på stan och sen tog vi bussen ut till Stora Mellösa lämnade grejer och sen åkte vi till Åsby till Oscar och Kajsa. Vi gick ner till sjön och snackade om typ allting. Sen åkte jag, Kajsa, Sanna och Oscar och käkade pizza i Mellösa, men det blev ju som det blev. Kanske inte direkt ett så trevligt ställe, det var iallafall sista gången vi handlade där...

Nu sitter jag iallafall hemma hos August. Han och hans mamma hämtade mig i Mellösa och nu har vi precis varit ute. Vi ska nog snart sova men innan det ska vi nog kolla på andra avenyn avsnittet som gick ikväll som jag missade. -Såg ni det, var det bra?

orka, orka inte!!


Hemma från sälen resan!

Igår kom jag hem från den sista sälen resan denna säsong. Både bra och dåligt. Det var inte så kul och åka hem från 1 meter snö och veta att det regnade här hemma i Örebro. Men idag så skinner ju solen och är varmt så nu är det väl snart sommar? Men ingen av oss åkte nånting där uppe, därför både mamma och August har ont iknäet och jag ville inte åka själv. Fast det var faktiskt riktigt skönt att bara vara och inte behöva tänka på nånting annat...

Jag tänkte att jag slänger upp lite bilder jag har tagit från alla sälen resor denna vinter som ett avslut för vintern!

Isade husvagnar


stugan


Inget bloggande nu på några dagar!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det har varit så mycket annat.  Men det kommer inte bli nått bloggande på några dagar nu för jag åker till sälen i morgon och kommer hem på söndag. Så jag hör av mig då, nu ska jag kolla på några avsnitt andra avenyn och sen ska jag sova!


RSS 2.0