23:56 gotnatt folket!

Efter att ha gått i skolan, klippt gräset, rensat ogräs, städat poolen och satt upp björkris vid partytälten så är man ganska sliten i hela kroppen just nu. Nu kom vi precis in efter att jag August, Mamma, Moster och Morbror har satt upp björkriset vid partytälten.

Just nu är August på toan och gör sig i ordning och sedan ska vi bädda, och sen hoppa i säng. För i morgon väcker mamma oss tidigt då det blir upp och fixa lite till. Och sen blir det dags för partyyyyyyyy hela natten lång! :D

Hinner inte blogga nånting i morgon iallafall men kanske på söndag!

Det känns jävligt bra!

Puuh, den här veckan har inte alls varit kul. Har haft as mycket plugg, fast egentligen är det som vanligt för det flesta skolor. Men jag är inte van vid att plugga såhär mycket eftersom våran skola knappt inte har något plugg. Har haft två prov den här veckan, plus läxförhör. Matte prov igår, fast det ska jag göra nästa vecka istället. So prov + läxförhör i spanska idag. Och båda kändes faktiskt rikgtigt bra. Vi fick tillbaka massa so grejer här om dagen också, och jag blev faktiskt väldigt chockad! Fick fyra VG+, tre VG och en G+. Fast det känns jävligt bra eftersom jag verkeligen hatar skolan och aldrig gör mer än nödvändigt. Och så har jag fått reda på att jag har höjt mig i två ämnen, så hoppas det kanske blir en till höjning innan sommarlovet! :)

I måndags rinde dom från Bil Radio Service och sa att min mobil var klar och så frågade han om jag hade tagit ur mitt batteri innan jag lämnade in den. Men det hade jag inte. Dom hade tydligen tappat bort mitt batteri. Så då sa han att han skulle ringa till sony ericsson sen på tisdagen och be dom skicka ett batteri. Så då tänkte jag då dröjer det väl jätte länge innan jag får tillbaka min mobil men han ringde redan på tisdagen och sa att batteriet hade kommit och att jag kunde komma och hämta den. Så i tisdags när mamma kom hem från jobbet åkte vi direkt och hämtade den. Haha, det var faktiskt bra att dom hade tappat bort mitt batteri, därför att mitt batteri började bli dåligt och nu har jag ju fått ett helt nytt batteri.

Nu är det bara imorgon kvar och sen har mamma sin fest. Nu vet vi ungefär hur många som kommer och det blir drygt 50 personer som kommer. Tur att det ska bli 25 grader varmt, så att vi kan vara ute i trädgården. Annars skulle vi verkeligen inte få plats med alla här inne. August kommer hit i morgon efter skolan och han ska sova här, för vi ska fixa i ordning lite överraskningar till mamma och hjälpa till lite här hemma. På lördagen blir det till att gå upp i tid och börja göra i ordning allt, för klockan 18:00 ska maten vara klar för det är då det är sagt att alla ska komma. Fattar inte hur vi ska hinna fixa klart allting, men som tur är så kommer Ida hit på lördag runt ett, därför att hon är söt och ska hjälpa till. Och sen på Söndagen kommer det lite fler folk.

Jaha, vad har hänt mer? .. Sanna fyllde år igår, 16 hela år. Då var det alltså ett år sen vi kvadade med moppen :( haha. Men just nu är hon i Grekland och ska vara där i en vecka och hon åkte i Tisdags. Amy då, ja hon åkte också iväg i tisdags, fast inte till Grekland utan till Tunisien och ska vara där i två veckor. Saknade flickor!

Nu märker jag att jag har skrivit ett väldigt långt inlägg, det längsta jag har skrivit här på bloggen hittils. Men nu får det vara bra för nu måste jag städa mitt rum. Som sagt hinner jag inte blogga så mycket den här veckan så får se när jag skriver nästa gång, ha det bäst allihopa! :D 
 
Bilder på mig och Sanna
- En bild, med massa bilder på mig och Sanna från olika år, snart tioårig vänskap gumman! ❤


Kommer inte hinna blogga nånting på hela veckan!

Den här veckan kommer inte bli kul. Mamma behöver all hjälp hon kan få tills festen på lördag. Men eftersom det är typ sista veckan i skolan så är det skit mycket att göra, prov och inläminingsuppgifter. Så jag kommer inte ha någon tid till bloggen just nu. Men jag kanske slänger upp ett inlägg lite då och då. Men nu ska ja gå ner och äta nånting.
Ha det bra alla så länge! :D











Båttur utan åror!

Tog två bussen ut till Sanna igår, gumman. Var där till klockan blev runt sju, då Stonkan och August kom och hämtade mig. Åkte hem till August och lämnade mina grejer. Var ute en stund, och sen tog vi bilen in till stan. Åkte till Nobel och käkade. Där man träffade på mycket underligt folk. När vi hade ätit åkte vi ut till Odensbacken igen. Vi var ute en stund och sen gick jag och August hem till August och sov!

Vaknade idag halv elva av att klockan ringde. För vi skulle ut till marken. Vi gick upp och gjorde i ordning oss, och sen gjorde August frukost, varsin smoothie (stavning?), as gott iallafall. Efter det gick vi ut till marken. Gick runt där en stund med Sjölle, Oscar, Markus & Hampus. Sen fick dom för sig att hoppa hoppborg, haha. Så då gick jag runt lite med Vickie. När dom var klara tog jag August, Sjölle, Oscar, Markus & Hampus oss en åktur med Gudrun (August båt). Åkte fram och tillbaka i kanalen, utan åror, därför det inte fanns några, så de tog brädor istället och jag satt längst fram och kolla på, haha! Sen började det spöregna så August och jag drog hem till honom och åt, och sedan skjusade Stonkan oss/mig till bussen.

Nu ska jag kolla på en film. Men blir nog inte att jag bloggar nått försen helgen är slut. Beror på om jag har tid.

båtturen
sjölle 

haha hejdå sjölle


Golden Retriver med uppåtstående öron?

Meja
- haha Meja för söt!


Hej träningsvärk!

Nu har jag precis kommit hem från norrby gården, där vi som vanligt brukar träna på måndagar med gruppen. Första träningen för mig på ungefär tre veckor, så jag säger bara träningsvärk i morgon. Vi räknade åttorna i dansen idag och vi hade gjort runt arton så nu behöver vi bara göra typ sju åttor till. Vi pratade även om att vi snart ska beställa tyget så de kan börja sy våra dräkter snart.

Imorgon skulle vi egentligen till Gustavsvik med klassen, men det blir inte så. Det blev nästa fredag istället eftersom vi har no prov i morgon. Och våran lärare kunde inte flytta provet för hon hade ingenannan tid. Men det som är skönt är att vi slutar ett i morgon som vi alltid gör på tisdagar. Påtal om det så måste jag gå och plugga snart, ska bara äta lite först.

Sara Sabinarz
- Och Sara, jag saknar dig!


Kort om helgen!

Godkväll på er allihopa!
Nu har jag precis kommit ur duchen. Har tvättat igen med silver schampo, så får hoppas det blir lite bättre. Jag kommer inte hinna skriva så mycket nu. Men jag skriver kort vad som har hänt igår och idag.

Igår:
Jag åkte med bussen ut som gick halv tre. Och den bussen åkte även Blöjan med, haha. Gick hem till August lämnade mina grejer. Och sen drog jag till Sanna en stund. Vi satt och snackade och sen tog vi varsin cykel och cyklade runt lite. Sen fortsatte jag cykla hem till August där grillning styrdes och sedan bar det av till Oden där det var mycket folk eftersom dom hade ordnat dit DJ och sånt. Var där tills klockan 1:00 och sedan drog vi hem och sov.

Idag:
Vaknade vi vid elva. Ungefär då kom Augusts Mamma och Pappa hem som hade sovit i stan under natten. August och jag åt frukost och sedan cyklade vi till kiosken och köpte glass. Cyklade hem till August igen. Hämtade bilen, för att August skulle övningsköra, och det gick skit bra. Sen åkte vi tillbaka hem till August igen och lämnade bilen och så åt vi. Sen skulle jag med bussen fem i sex, så August följde mig till bussen. Och nu har jag som sagt precis duchat, och nu ska jag gå och sätta mig framför tvn och kolla på det bästa av wipeout.


Bara otur & otur!

Go kväll på er!
Nu har jag precis kollat på Talang 2009. Blev en hemma kväll den här fredagen också, två fredagar på raken är ju inte direkt nått som brukar hända ofta. Men nån som är glad för det är ju Mamma. August var här en sväng förut. Jag åkte och hämtade honom på nedre glomman när han hade slutat skolan och sen åkte han med åtta bussen hem.

Jag kan ju inte direkt säga att jag har tur...
Imorse väckte mamma mig vid åtta. Eftersom jag skulle till friöser klockan nio. Efter mycket funderingar så blev det till slut att färga ljusa slingor. Och det blev inte alls bra. Eftersom mitt hår är näst intill sönder färgat, så blev de ljusa slingorna typ röda på längderna men jätte blonda på utväxten, där det inte är färgat nångång. Så det blev till att köpa silver schampo. Vilket jag precis har använt. Det blev faktiskt lite bättre och jag skulle använda det en gång till, men inte samma dag. Så antingen gör jag det i morgon innan jag drar till August eller på Söndag kväll och hoppas på att det "röda" släpper.

och..
Igår kväll laddade min mobil ur. Jag satte den på laddning över natten och sen i morse när jag skulle sätta igång den så var den helt död. Jippi, mobilen är bara två månader gammal + att jag fick den i ersättning på min S500i som var på lagning hela tiden för att knapparna sprack. Men min nya C902, vet jag inte vad som har hänt med. Jag fick en låne telefon som inte knapparna funkade på. Så jag ringde Pappa och frågade om jag kunde låna en telefon av honom eftersom han har tre stycken helt nya sony ericsson telefoner som bara ligger i sina kartonger, och det fick jag. Han svängde förbi och lämnade en. Kändes lite knäppt att få en "låne telefon" som var helt ny som jag till och med fick öppna plasten till, haha. Men jag får hoppas att jag får tillbaka min C902 snart. Men det skulle ta mellan 2-3 veckor.


Hon är stört skön!

Slö dag idag i skolan också, det ända vi har gjort är.. hm jag vet faktiskt inte, haha. För på förmiddagen då gjorde vi verkeligen ingenting. Alla satt bara och snackade i klassrummet för man behöve i stort sätt inte göra nånting. Efter lunch kollade vi bara på film och sen slutade vi klockan två som vi har gjort resten av veckan också.

När vi hade slutat hängde Amy med mig hem. Vi gjorde inte så jätte mycket eftersom jag var tvungen att skriva adresser på mammas inbjudningskort tills hennes fest. Men det var trevligt att bara umgås och prata. Hon drog runt fyra eftersom jag har träning på torsdagar klockan fem. Mama skjusade mig och när vi nästan var framme så ringde jag Sanna och frågade vart hon var och då var hon hemma. Vi hade tydligen ingen träning idag. Så jag följde med mamma till hennes jobb där hon skulle göra i ordning inbjudningskorten. Och dom blev sjukt bra..

Imorgon klockan nio ska jag till friören som sagt ska både klippa och förga håret, men jag vet bara inte hur? - Antingen ljusa slingor eller ha mörkbrunt? Kan inte bestämma mig. Men jag får väl höra vad Angelica tycker om mitt hår i morgon. Eftersom det precis har åter hämtat sig från att jag blekte det i somras, och eftersom mitt hår inte alls mår bra eftersom det typ har börjat gått av. Men nu börjar det bli bättre för nu har jag i massvis med skydd och sånt där. Så det blir väl snart som vanligt igen. När det är klart vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom vi är lediga i morgon men nått kul blir det väl.


Hur söt är inte ungen egentligen? Hon är bara fem år!


Jag saknar det!

Nu har jag precis kommit hem från mberg. Var där idag igen med August. Blev att köpa den dära examen klänningen, men jag är fortfarande osäker på den, menmen.. det blir nog bra! Jag köpte även leggins, presenter till mamma och sen köpte August lite grejer som bla ett par byxor som var sjukt snygga!

Gick upp idag runt halv elva. Gjorde mig i ordning och sen kom August. Han var kvar här hemma medans jag tog bussen upp på stan till badhuset där vi skulle kolla på skolans musikal. Och dom hade tydligen tagit mig och Amy som "huvudroller" i musikalen, haha vi fatta ingenting när dom börja snacka Madde och Amy hit och Madde och Amy ditt.. haha. Sen tog jag bussen hem igen. August och jag åt och väntade på  mamma och sen skjusade hon oss ut till mberg.


kryssningen
Dålig bild jag vet. Men jag saknar kryssningen med Amy!

Luktar skryt vah?

Nu är klockan 22:22, och jag kommer inte hinne skriva så mycket. Dagen i dag i skolan har varit bra, och resten av dagen för den delen med. I skolan hade vi städdag på förmiddagen, då vi skulle samla skräp och bygga nånting av det, och våran klass vann. Eftermiddagen bestod av brännboll. Vi körde klass mot klass, och våran klass vann det med, haha det luktar skryt vah? Men jag tänkte jag skriver mer om det i morgon när jag har mer tid, så jag kan lägga upp bilderna jag tog från idag också. 

Efter skolan åkte jag hem, där August väntade. Vi var hemma här och käkade, och sedan åkte han, jag och Mamma till mberg. August och jag gick och kollade kläder åt mig medans Mamma gick och kollade åt sig själv. Eftersom vi kom dit klockan sju och då hade vi bara en timme på oss till dom stänge. Men jag hittade iallafall en topp och två tshirt plus att jag har lagt undan en vit klänning som jag ska ha på examen. Den har jag lagt undan, och om jag bestämmer mig att jag ska ha den så ska jag tillbaka och hämta den imorgon.

Nu ska jag kolla på någon film eller nått. Eftersom vi är "lediga" i morgon. Eller vi ska till badhuset klockan halv ett i morgon och kolla på skolans musikal i en timme och sedan slutar vi, onödigt, men så är det!


Bitterfittan - Hata snoppar!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Slutar två varje dag den här veckan för vi har entreprenörskaps vecka. Då vi inte har några vanliga lektioner. Vi pratade lite förut om vart vi skulle åka på klassresa och just nu lutar det mot att vi ska åka till Frankrike. Vad tycker ni om det? Jag själv är nämligen inte så pepp till det, men det löser sig som Ida brukar säga. Vi fick också reda på att på onsdag börjar vi halv ett. Fast då ska vi inte till skolan utan vi ska kolla på skolans musikal i badhuset i en timme och sen slutar vi. Plus att på fredag är vi lediga, och då ska jag både klippa och färga håret. Så den här veckan kommer nog bli ganska lugn! 

Ikväll blir det ingen träning för mig på Norrby gården. Därför släkten på mammas sida kommer hit. Ganska surt eftersom vi måste verkeligen träna alla tillsammans nu så dansen snart blir klar.

Det här klippet spelades om och om igen i klassrummet idag, haha!

Det var första gången!

Hallå!
Nu har jag precis kommit hem. Fick skjus av Augusts mamma hem. Gårdagen blev bra. August, hans mamma och pappa kom och hämtade mig och vi drog till pizza hut och käkade, mummsen! Sen drog vi hem till August, då Filip snart dök upp. Vi väntade på Ida, som skulle ta fem bussen ut. Vi fyra var hemma hos August en stund och sedan drog Ida och jag ut. Vi snodde Filips cykel och cyklade först till kiosken, till skolan och sen tillbaka till kiosken. Och sen satt vi där i säkert en timme och väntade på  att August och filip skulle komma ut någongång. När dom väl kom så gick vi till Oden och spelade jack vegas, haha och jag vann 500 kr :$ , iallafall sen cyklade Ida och jag tandemcykel, vilket var första gången för oss båda två. Vi cyklade runt lite överallt ända tills vi typ ramlade och Ida stukade foten, bra kusinerna! Sen var vi ute till klockan halv ett då Ida skulle med bussen, och sen gick jag och August hem och sov.

Idag vaknade vi vid tolv. Gick upp och åt frukost, och sen drog vi till Asker. Var där en stund och sen hem till August igen. Åt mat och sen skjusade Augusts mamma hem mig. Och nu har jag precis tvättat och tankat moppen och åkt en sväng eftersom den har stått still i nästan en vecka. Åkte b.la. förbi Amys gamla hus. Ganska tråkigt att se, eftersom att dom håller på och bygger om, gjort ny altan och tagit bort den svarta färgen från stenen osv. Men nu ska jag gå och äta lite och sen ska jag kolla på wipeout.

Ida och jag
hahaha, ja men visst är vi duktiga!
Ida
haha och den här bilden får tala för sig själv!

Nä, jag vill suga pung!

Hejsan!
Jag hann visst med att skriva lite idag. Därför jag har inte bestämt mig än om jag ska till August. Känns inte så kul eftersom det typ spöregnar ute. Går ju inte att vara ute eller nånting då ju. Så kanske blir att åka ut i morgon istället. Ska se om det ger sig med att regna, för då kanske jag åker ut. Men det skulle ju visst regna hela helgen så vad har jag att hoppas på? Kanske blir att jag inte hinner skriva nånting i morgon beror på om jag åker ut idag eller i morgon.

haha, jag var tvungen att ladda upp den här!


En liten bloggpaus!

Kommer nog bli en liten bloggpaus över helgen. Inte säkert, men kanske. För det är inte bestämt än om jag ska vara hemma eller om jag ska vara borta i helgen. Kommer nog iallafall inte bli nått bloggande i morgon. Bilderna från ikväll har jag precis lagddat över till datorn men jag hinner tyvärr inte ladda upp dom här ikväll,men jag ska göra det så fort jag kan. Nu ska jag sova, sovgott alla!


Blir till att servera ikväll då!

Idag mår jag mycket bättre, så det blev skolan idag. Fast har gått på ipren sen lite innan luch, inte för förkylningen men jag har haft jätte ont i magen, men som tur är så är det bättre nu eftersom jag ska snart tillbaka till skolan.

Våran klass ska nämligen samla pengar till klasskassan. Då vi har bjudit våra föräldrar och även andra som vill komma på mat, 100 kr kostar det, hehe. Man fick välja vilken grupp man ville vara i, antingen servera, laga mat eller diska. Och jag själv har då valt att servera. Kommer nog bli ganska kul ändå. Jag ska vara tillbaka i skolan vid fem, även dom som lagar mat. Klockan sju kommer "gästerna" och även dom som ska diska. Så jag vet inte om jag kommer hinna blogga nått mer idag, kanske, kanske inte. Beror lite på när jag kommer hem. Antar att jag är hemma nångång runt halv nio. Får se om jag kanske lyckas ta några bilder. Kommer nog inte orka ta med mig kameran, så isåntfall med mobilen.


En bra film?

Fortfarande hemma idag. Fast idag mår jag mycket bättre men mamma tyckte det var bättre att jag var hemma en dag för mycket än en dag för lite, och det har hon väl visserligen rätt i. Men det finns nästan ingenting att göra när man är sjuk, men som tur är så kommer snart August hit. Han sitter nog på bussen nu skulle jag tro. Vi ska väl säkert kanske kolla på någon film, men jag har ingenaning om vilken i såntfall, för vi har redan kollat på alla bra filmer jag har hemma just nu.



Ny design på bloggen!

Nu har jag precis gjort en ny design till bloggen - Vad tycker ni?

Såhär såg den gamla ut!
Gamla designen


Min bloggs mest använda ord!

Mina mest använda ord!
Jag satt och sökte runt lite och kom till en sida där man kunde se vilka ord som är mest använda på sin blogg. Haha ganska kul att se vilka ord jag använder mest. "Ska" var tydligen det ordet jag använder mest här på bloggen!


Saft, saft, Hallonsaft, bättre saft har ingen haft!

Blev hemma idag igen. Har fortfarande inte blivit något bättre. Vaknde idag runt halv ett och då hade jag ingen röst, eller vilket jag fortfarande inte har. Förkylningen sitter sten hårt kvar. Det halsonda har med gått över till riv hosta, varje gång jag hostar så river det till i halsen.  Orkar nästan inte göra nånting.  Antingen kollar jag på tv eller sitter vid datorn om jag inte sover. Det ända jag har lyckats att göra är att jag har druckit 3 flaskor hallonsaft sen i Lördags. Det finns inget som är så gott när man är sjuk, och speciellt när man har ont i halsen och är förkyld.

Idag ska jag iallafall försöka med att orka sticka klart mina vantar till slöjden. För som sagt om inte tjejerna i klassen gjorde det så skulle vi få IG. Men innan jag gör det så ska jag vänta på att August kommer. Han borde vara här när som helst nu. Det är skönt att han kommer så man slipper vara ensam hela dagen, fast han kommer ju på egen risk. Men han har ju redan blivit smittad så det spelar ju inte så stor roll. Fast jag har visserligen hunden här hemma men hon går ju inte och köper La Baugette åt mig som August har med sig hem till mig.

Meja
Bild på Meja. Sen när vi var hos Mormor vid hennes badplats.
(Oredigerad bild & tagen med mobil-kameran)

Talang i England, pappa och son!

Haha, måste ju säga att det är ganska iskallt och komma in pappa och son. Och sonens steg vid typ 1:25 är otroligt snygga, hahaha, för söta!


Thinking...

Sometimes I wonder what is worst?



Blir inte ens lite bättre!

Förkylningen vägrar att släppa, blir inte ens lite bättre. Så det blev till att vara hemma idag, även August också. Sen så precis efter jag hade vaknat, runt halv ett så fick jag ett sms av Sanna. Henne hade jag tydligen också lyckats med att smitta. Så alla tre är hemma. Nu väntar bara på att Ida skickar sms och säger att hon är sjuk :( ...

Ska försöka plugga lite idag också, om jag orkar. Om det dära jag skrev om en annan gång med svartsjuka. Jag skrev klart om svartsjukan då, och sen så skrev jag om "äkta kärlek för mig är...". Nu har jag bara en grej kvar att skriva om. Den jobbigaste av dom alla eftersom man skulle skriva om en "större" grej också. Alltså nått som går att utveckla lite mer. Men det finns bara tråkiga grejer kvar att skriva om nu, så jag funderar på att skriva om "homosexualitet, en kärleks förklaring till samma kön". Men det låter inte häller så speciellt lockande att skriva om, men det kommer nog bli den till slut ändå..

Nu skakar hela huset, vi har en gubbe här som håller på att sätta upp bräder runt våra fönster. Och nu vet jag inte riktigt vad han håller på med för just nu skakar hela huset..haha

Nu ska jag bädda ner mig i sängen , under täcket, med datorn i knäet och sätta på lite One Tree Hill.

Bilder från Hunddagiset!

Bilder på mina favoriter!
Sixten
Sixten
Sixten
- Godingen själv

CharlieCharlie
Charlie - En 9 månaders valp. Följde mig vart jag än gick.

RockieRockie
Rockie - Aldrig träffat en hund som är så himla galen i pinnar, haha. Underbara hund.

Här är fler hundar, fast absolut inte alla hundar som fanns på dagiset.
BassenMollyBellaLaban

Jackie, Messie & Bassen
Dragkamp var väldigt populärt!

(Alla bilder är oredigerade & tagna med mobil kameran)


Försvinn dumma förkylning!

Nu har jag precis kommit ur duchen. Vaknade kvart över tolv idag. Fast jag var vaknade en snabbis vid nio för att  Augusts alarm gick igång då eftersom han skulle upp och jobba. Han gick ner och åt frukost och sen skjusade mamma honom till jobbet medans jag låg kvar och sov... Fast jag flyttade över och la mig i mammas säng för där inne var det inte lika varmt eftersom hon har kyla där.

Idag ska jag försöka med att bara ta det lungt. Så att förkylningen försvinner snart. Så jag inte hinner smitta så många, har iallafall hunnit med att smitta August så han hade snott mina halstabletter märkte jag i morse. Så får väl hoppas på att Sanna inte blir smittad eftersom hon sov här i förrgår när det nästan var som värst, och Ida som jag träffade igår.
Ida Granberg
Bild på Ida (koken själv) från grillningen igår när vi satt och
väntade på att folket skulle komma. För söt är hon.
-Tack för du finns gumman! 


Grillning vid Naturens hus!

Nu har jag precis kommit hem från grillningen vid Naturens hus. Det va najs. Var där i ungefär två timmar och sen började folket röra sig hem igen. Ogge skjusade mig och August till Stortorget för där skulle han och jag vänta på Ida som cyklade. Vi gick till Hellas och hälsade på Idas mamma och då träffade jag även en av mina kusiner.

Nu har mamma precis hämtat hem mig och August så nu sitter vi tre här i vardagsrummet och kollar på Robinson.  Mysigt. Ikväll blir det nog att lägga sig tidigt eftersom August ska upp och jobba i morgon och jag är genom förkyld. Nu ska jag under tiden jag kollar på Robinson göra en mall till en ny design till bloggen.


Kan man ha mer otur?

Har inte haft nån tid till dator sittande denna helg pga valborg och liknande. Blev väldigt mycket trasell på valborg hit och dit men till slut blev det att åka till stan. Hade en riktig lyckad kväll faktiskt med kusin b.l.a.

Nu är frågan kan man ha mer otur? Som sagt så var det tävling i Kumlahallen idag. Skulle ha dansat par med Sanna. Men igår vaknade jag upp med halsont. Och det har bara blivit värre och värre, genom förkyld är jag nu också. Så det blev att ringa till lagledaren och av anmäla sig från tävlingen, typsikt! Det skulle ju ha blivit första tävlingen på hela terminen. Eftersom första tävlingen var inte dansen helt klar och så.. Andra tävlingen blev Sanna sjuk. Tredje tävlingen kunde inte jag för jag hade fått i födelsedagspresent av min mor att gå på Footlose här i Brunnsparken och nu fjärde blev jag sjuk. Det är fan inte meningen att Sanna och jag ska dansa ihop, haha! Men det blev till att fixa Sannas hår och sen skjusade Mamma och jag henne till tävlingen eftersom hon skulle dansa singel. Så just nu väntar jag bara på att hon ringer och säger att hon vann, haha! :D
 
Ikväll blir det antingen bara att vara hemma och vila. Eller så kanske jag ska upp till stan och grilla med lite folk. Men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Men det löser sig nog.


RSS 2.0