Nu blir det att beställa kläder från H&M!

Sitter helt själv nu här hemma. August jobbar och mamma är på Göta kanal och kommer hem i morgon kväll. Fast det klart jag har ju hunden hos mig. Så eftersom jag inte har nånting att göra så tänkte jag beställa kläder från H&M, eller iallafall kolla om jag hittar nånting. Behöver iallafall en ny bikini, några nya toppar och en ny väska. Ska se om jag hittar nått av det där som passar. Egentligen är jag lite emot att betälla kläder, eftersom man inte kan testa kläderna. Fast ändå tycker jag att det är ett snabbt och smidigt sätt. Speciellt en dag som denna är det väldigt uppskattat att kunna handla kläder på internet istället för att gå in i massa affärer när det känns som det är 100 grader ute...

-Har ni nått bra förslag på en internet sida där man kan handla kläder? :)


Varför krånglar bloggen?!

Min blogg har krånglat i flera dagar nu. Det är jätte segt. Som t.e.x när jag ska godkänna era kommentarer. Så tar det säkert en kvart innan dom blir godkända. Likaså när man skriver inlägg, det är jätte segt allting. Allt har börjat tagit en sån tid, innan det händer nånting med det man har ändrat. Jag fattar inte varför? 
Är det nån mer än jag som har samma problem eller? :(





Vinnarna blev...

Madeleine och Ida!


Grattis till Madeleine. Som hade tre rätt på tipspromenaden. Hennes blogg är absolut läs värd. Madeleines blogg handlar mest om vad hon själv gör på dagarna, alltså om hennes liv och en hel del om olika filmer som hon vill tipsa om. Och hon bjuder på en hel del bilder :) Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!




Och även ett stort grattis till Ida Henriksson som kom delad första plats tillsammans med Madde. Idas blogg handlar också väldigt mycket om vad hon gör på dagarna, hennes kompisar och om kläder. Och hon bjuder också på en hel del bilder. En väldigt rolig blogg att läsa! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

Nu har ni två bra bloggar som ni kan läsa ikväll :)




Här har ni svaren!

Nu har jag precis suttit och rättat era svar. Jag förstår att många fick gissa, för det ända jag har skrivit här i bloggen, alltså som jag verkeligen skrivit om, det är vad jag går på för sport, har faktiskt en egen kategori till det för er som var uppmärksama. Det andra kan jag nog bara ha sagt nångång bara.

Här har ni dom rätta svaren;
Fråga nummer ett var svar nummer ett. Alltså stavar jag mitt namn Madelene.
Fråga nummer två var svar nummer ett. Jag är 1;67 lång.
Fråga nummer tre var svar X. Jag har en storebror.
Fråga nummer fyra var svar nummer ett. Samanlagt med min tid som jag har
bloggat, så har jag bloggat ungefär 9 månader. Men jag uppdaterade och gjorde
min blogg mer aktiv den 7 April 2009.
Fråga nummer fem var svar nummer 2. Den sport jag går på är dans. Som jag
har gjort i några år. Och som sagt så har jag faktiskt en egen kategori för dansen.
Om det var nån som var uppmärksam på det? :)
 

Jag kan säga så mycket som att tävligen blev oavgjord mellan två bloggar. Och dom bloggarna kommer jag lägga upp nångång senare ikväll :)


Tävling, tips"promenad"!

Jag tänkte ha en liten tävling. En liten tipspromenad kan man kalla det.


Såhär går det till; Jag ska skriver några frågor om mig. Med svar till, 1 X 2. Som en tipspromenad. Och i morgon nångång avslutar jag tävlingen. Den som har flest rätt, alltså den som vinner. Kommer jag att lägga upp en bild på dens blogg, och skriva vad den handlar om. Alltså tipsa om bloggen, lite reklam kan man säga. Kom ihåg att jag inte godkänner komentarerna försen tävlingen är avslutad, och det är bara därför att man inte ska kunna kolla vad dom andra svarar. Men när tävligen är avslutad godkänner jag alla komentarer i detta inlägg så man kan se vad andra svarade. Och såklart måste man ha en blogg för att kunna vara med och tävla. Sätt igång nu här har ni frågorna!

Fråga nummer 1.
Hur stavar jag mitt namn?

1. Madelene
X. Madeleine
2. Madelen

Fråga nummer 2.
Hur lång är jag?

1. 1:67 cm
X. 1:63 cm
2. 1:70cm

Fråga nummer 3.
Vad har jag för syskon?

1. En lilla syster
X. En storebror
2. En stora syster

Fråga nummer 4.
Hur länge har jag bloggat?

1. I nio månader
X. i fyra månader
2. Ett år och tre månader

Fråga nummer 5.
Vad går jag på för sport?

1. Fotboll
X. Innebandy
2. Dans

Här har ni dom frågorna ni måste svara på för att vara med i tävligen. Tävlingen börjar NU! Lycka till!


Glassiga Örebroare!

Klockan är 09:45 och jag har precis kommit hem från August. Han skulle jobba klockan nio så hans pappa skulle skjusa in honom så jag följde med och nu har hans pappa precis skjusat hem mig :)
Idag ska jag nog antagligen till farfar för han fyller år idag, 91 år. Ujuj, min lilla faffar, som jag alltid sa när jag var liten.

väder för örebro

Kolla femdagarsprognosen (längst ner)! Är det inte för härligt? Ännu en vecka med sådant väder kommer vi Örebroare få. Det kommer bli kanon. Nästan 30 grader hela veckan. ÅH. Nu blir det steek alla Örebroare.

- Vi har iallafall tur med vädret, har ni också det? :D


Jag kan inte förstå att det är samma person!


Jag kan verkeligen inte förstå att det är Michael Jackson på båda bilderna, kan ni det?
Ser ni ens några likheter i huvudtaget mellan bilderna? :O


Michael Jackson är död!

Michael Jackson, en av världens största popstjärnor. Dog igår pga hjärtstillestånd. 50 år gammal blev han och han lämnar efter sig tre barn.  Om ni kollar på länken jag har lagt upp nedanför så får man se när dom hämtar honom i ambulansen och när hundratals fans står utanför sjukhuset för att sörja och hylla honom.

http://na.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=na.abcdn.net/TV-ARKIV/Noje&playfile=13370_Michael_Jacksons_sista_fard_92454.pls&clipindex=1&offset=2.377



The king of Pop!

Glömd ettåring dog i varm bil!

Jag satt just och kollade runt på Aftonbladet. Då jag hittade ett inlägg om en ettårring som dog av värmeslag i Köpenhamn. Pga att pappan hade glömt att lämna henne på dagis och åkt direkt till jobbet. Vid halv fyra tiden när flickans mamma kom för att hämta henne på dagiset så märkte dom att hon inte var där.  Då kom pappan på att han hade glömt lämna ungen på dagiset och sprang ut i bilen där hon satt fastspänd i sin barnstol. Han larmade ambulansen men flickan var redan död. Men det konstiga är att pappan hade lämnat det äldsta barnet på dagiset, en treåring, som vanligt i morse. Men dom vet inte varför han glömde ettåringen. Den 29 årige pappan sitter tydligen nu gripen i Helsingör.


Usch, jag mår jätte dåligt när jag ser sånt här. Jag tycker verkeligen att det är jätte hemskt :(

Artikeln hittar ni här - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5431992.ab



Bloggdesign på nilssonsanna.blogg.se



Just nu har jag trixat lite med Sannas blogg. Är inte riktigt nöjd med headern. Så ska göra om den när jag orkar. För just nu orkar jag inte hålla på mer. Men om jag säger såhär så är den ju mycket bättre än den förra jag gjorde. Den blev aldrig riktigt klar. Men jag har inte snackat med Sanna så hon kanske vill ha den som den är :)

När jag blev "klar" med Sannas blogg fixade jag det sista på min blogg. Det kanske inte var nån som hade lagt märke till det? Men det var inte riktigt samma färg på headern och bakrunden, var det nån som la märke till det? Men nu har jag fixat det. Så nu är det samma färg på header och bakrunden!


Fotorunda i trädgården idag!







Meja
Meja

Och grattis till min lilla vovve som fyllde sju år igår :)

(alla bilder är oredigerade)

Lär dig prata Dalmål!


Dags att börja öva prata Dalmål? hehe


 
- och här har ni en låt jag sitter och drogar just nu! :)


3-1 till Sverige, tjalalala!


(bilden kommer från Aftonbladet.se)

Nu ska jag sova. Ska upp i morgon vid halv nio. Vi får skjus av Augusts
 mamma in till stan i morgon, han till jobbet och jag hem. Sanna ska med
 oss in i morgon. Så vi ska sola och glassa vid poolen hela dagen i morgon.
Godnatt!

Jag klarar mig inte utan dig!

Just nu sitter jag hemma hos älskling. Jag tog bussen halv 12 till honom idag, och hela dagen har vi bara legat och glassat vid hans pool. Så alldeles nyss var jag tyungen att smörja in honom för han hade bränt sig på bröstet och låren. Stackarn.

Det var tänkt att vi skulle ta en buss ungefär vid den här tiden in till mig och sova hemma hos mig. Men sen kom August på att det är ju en "jätte viktig" fotbolls match som han ville se. Så då kanske han ska övningsköra in till stan efter fotbollen, ungefär vid halv elva. Men det kanske blir att vi sover kvar här och tar en buss in i morgon så vi kommer in till tio för då börjar han jobba. Och om han ska kolla på fotbollen så drar nog jag ut och är med Sanna. 

Nu kan jag inte skriva mer för nu ropade August och sa att smoothien var klar.

älskar dig
- jag älskar dig. Jag klarar mig inte utan dig!<3
(bilden är från sälen)


Bara massa sol och bad!

Godkväll!
Idag har jag varit med Amy. Vi har badat och solat hela dagen. Varit i Västhaga och lämna tillbaka två filmer som jag och August hyrde för några dagar sedan. Vi åkte även till Lager 157 och där hittade jag ett snyggt linne. Tubbtopp linne i "jeans tyg". När vi var klara där åkte vi till parkhallen och handlade chocklad och varsin glass. Sen åkte vi hem till mig igen och spelade Guitar Hero. Och sen skjusade jag henne till bussen halv tio. Tack för en underbar dag, gumman!

AmyMadde






















Fråga!


Madde


Det spårade ur totalt!

Just nu stter jag och kollar på "Vi hade iallafall tur med vädret - igen!". Det är tredje gången jag ser den. Var och såg den på premiären och sen kollade jag och August på den igår när vi kom hem från Grythem, inatt alltså, och sen nu. Den är faktiskt väldigt skön, speciellt barnbarnets kille. Men jag tycker att filmen har ett ävldigt konstigt slut. Men jag ska väl inte säga så mycket mer för er som inte sätt den...

Påtal om Grythem så åkte jag, August och mamma dit. August, jag, Stina och Gustav drog ut med båten. Och August och Gustav turades om att åka efter båten, August åkte ring och Gustav Wakeboard. Vi drog även ut och fiskade och spelade kubb, men det spårade ur totalt när vi skulle fiska. Haha, Gustav och August gick i land på små stenar så det såg ut som dom stod på vattnet och jag rodde iväg och tog kort på dom, haha.

Midsommar blev inte precis som vi hade tänkt oss. Det blev inte Kullen. Det var jätte tråkigt väder men regn skurar lite då och då. Så vi drog till Linn i mellösa istället. En riktigt skön kväll hade vi. Jag kanske laddar upp lite bilder från då, kanske kan sno lite bilder från Linn, hehe! :)

Jag slänger upp lite bilder från Grythem nu! - kom ihåg att bilderna är tagna med mobilen, så kanske inte världens bästa!

Gustav
Här släppte vi av Gustav!
August och Gustav
Och här även August!
Gustav
Här lämnade jag och August av Gustav på en ännu mindre sten.
Haha såg nästan ut som han stod på vattnet ;)
smultron
När vi var klara så plockade jag smulton, nu är det sommar! :)


Glad Midsommar!

Nu har jag precis ätit "Midsommar mat" och färska jordgubbar med mjölk och socker. Riktigt gott. Och nu ska jag upp och göra mig i ordning, platta håret, sminka mig och hitta några kläder som jag kan ha på mig ikväll. Och när jag är klar ska mamma skjusa mig till August, och fortfarande har vi inte bestämt än vad vi ska göra. Men det blir nog kullen!






Bild från när vi matade kalven med nappflaska!


Här får ni bilden som jag lovade att jag skulle ladda upp, från när jag och August följde med min moster och morbror ut hagen för att mata kalven nappflaska.  Den var verkeligen hur söt som helst, det kan jag lova er!


Och eftersom det är midsommar i morgon, så kommer jag nog inte kunna blogga nånting. Det är inte riktigt bestämt än vad jag och August ska göra. Har nämligen lite olika förslag. Och det är inte säkert att jag hinner blogga nånting på lördag häller för då ska jag och August till Grythem och vara med Gustav och Stina. I morgon är det inte riktigt bestämt än vad jag och August ska göra, har nämligen lite olika förslag!      
    

Dagens film - I taket lyser stjärnorna!

Nu har jag precis kollat klart på andra filmen idag - I taket lyser stjärnona. Och det är ju inte direkt första gången jag kollar den, men jag älskar verkeligen den filmen. Den är så himla känslomäsig så det spelar ingenroll hur många gånger man än kollar på den. Men även fast filmen är väldigt ledsam, så har den ändå några sköna kommentarer hit och dit.

Innan jag kollade på "I taket lyser stjärnorna" kollade jag på "Yes man". Inte riktigt lika bra. Den är se värd, absolut. Men det räcker nog faktiskt så. Den hade sina sköna stunder. Men som sagt, det räcker nog att se den en gång!


- Dagens film och min favorit film just nu!
Nån annan som sätt den, vad tycker ni om den?


- Yes man, har sina sköna stunder. Men inte en film jag tycker man ska titta på för ofta.
Nån annan som sätt den, vad tycker ni om den?


En dag med bästa vännen!

Har varit med Sanna hela dagen så har inte haft så mycket tid till datorn. Hon kom hot idag runt kvart i tre och vi har fotat massa bilder på oss, som kommer upp snart. När jag hittar min USB kabeln till min mobil. Och så kommer även bilden på när vi var matade kalvar med nappflaska. Och sen har vi gjort en film, som är alldeles för pinsam för att dela med sig till några andra, haha. Sen vid sju tog vi bussen upp på stan och mötte August som tog min moppe från Odensbacken till sitt jobb idag, så vi drog upp dit och hämtade min moppe och sen drog jag och Sanna till Mcdonalds när Augusts buss kom. Så min dag har varit toppen, hoppas eran dag också har varit det! :D

Nu har  vi precis gjort oss i ordning och ska kolla på en film. Godnatt.

www.malinhee.blogg.se


Söt unge, eller vaddå?

Haha, satt och kollade runt lite på youtube och hittade den här videon. För söt, haha.


www.malinhee.blogg.se


Ny design på bloggen!

Nu har jag precis gjort färdigt en ny blogg design. Och så här blev det. Vad tycker ni? - Den nya eller den gammla?

Här har ni den nya!
den nya

Och här har ni den gammla!
den gammla

www.malinhee.blogg.se



Jag är med i veckans blogg - igen!

Jag tänkte bara säga att jag är medi veckans blogg igen. Så ni får gärna gå in och rösta! Här hittar ni bloggen. Jag är nummer 4. http://heeddaas.blogg.se/


Skolavslutningen 09

Madde och Alexandra
Alexandra och Rasmusklasskompisar
Madde - Sommarlov


Nu är jag hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Mamma kom och hämtade mig och August i Odensbacken igår kväll runt halv elva. Och nu har jag nyss följt August till bussen. Han skulle jobba idag. Stackarn.

Idag kommer det även upp lite bilder från dom här dagarna. Eller iallafall en speciell bild. Som jag själv tycker är jätte söt. Sen kommer även bilderna från skolavslutningen upp, som jag precis har laddat över till datorn.

Har hunnit gjort ganska mycket på dom här dagarna. Varit en hel del med Sanna också. August och jag drog även en dag till mormor och hälsade på Meja och mormor såklart. Då följde vi även med min moster och morbror som skulle mata två stycken kalvar ur nappflaska. Pga att den enas mamma vägrar att ge den mat, och den andra som bara var tio dagar gammal hade tydligen inte fått nån bra start från första början.

Sen på lördagen åkte jag och August till Mellösa kyrka. För hans kusin barn skulle döpas. Efter det följde vi bara med och fikade en stund och sen gick vi ner till Ica och ringde till Carl-Oscar och frågade om han kunde hämta oss. Och det kunde han. På kvällen sen kom Carl-Oscar igen och hämtade oss. Fast då var även Sanna med. Vi drog till Åsby där det var en hel del folk som grillade. Men alla drog nästan på en gång, till Odensbacken. Jag har nog aldrig skrattat så mycket nån annangång när jag har åkt epa. Fyfan vad vi garvade, speciellt på dit vägen. Haha.


www.malinhee.blogg.se



Jag glömde visst att länka!

Haha jag kom nyss på en sak.. Att i inlägget "jag kanske blir lite off" så glömde jag faktiskt att länka Malin Hedman så jag gör det nu http://malinhee.blogg.se. BESÖK HENNE!


Jag kanske blir lite off!

Godkväll!
Har inte kunnat skriva nånting idag. Har inte haft tid. Direkt när jag vaknade hann jag bara göra mig i ordning innan mamma kom hem för att skjusa mig till Mc Service, så jag kunde hämta ut min moppe. Direkt när jag kom hem kom August och under tiden jag packade så lagade han köttbullar och makaroner till mig. Och när jag var klar så åkte vi båda moppe hit till Odensbacken. Och som sagt så ska jag ju bo här tills på söndag. Så jag tror inte att jag kommer ha så mycket tillgång till dator under den tiden. Så jag kommer nog att bli lite off tills på söndag.

Men när jag kommer hem så kommer det upp bilder från igår kväll. Inte från själva "kvällen" men från skolavslutningen. Fick betygen och allt såntdär igår. Har höjt mig i fyra ämnen sen förra terminen, blev faktiskt väldigt glad när jag fick syn på det. Mamma kom och hämtade mig när skolavslutningen var klar och jag åkte hem och bytte om och sen blev det upp till stan, och sen till stadsparken. Blev en bra kväll!

Men som jag har sagt några gånger nu så kommer det nog kanske bara komma upp ett inlägg lite då och då tills på söndag när jag kommer hem och det kommer bli mer uppdaterat och bilderna från skolavslutningen kommer upp! :)


Skolavslutning ikväll då!

Nu ska jag iväg och möta mamma vi OKQ8, ska tanka Augusts moppe och även bilen. För ikväll blir det ut efter skolavslutningen! :D

För jag får sommarlov ikväll, tjalalalalalla! :D
MaddeAndersson


Jag är med och tävlar om veckans blogg i två bloggar!

Jag är med i två tävlingar just nu, i två olika bloggar om att bli veckans blogg.


Här har ni länkarna direkt till inläggen :)

Blogg nummer 1;
http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

Blogg nummer 2;
http://vardagslyckan.blogg.se/2009/june/overraskningen.html#comment



Nu är tävlingen avslutad!

Jaha då var man en moppe rikare? Haha ne. Beror väl på hur man ser på det. Mamma skjusade upp mig på stan, där vi mötte August som kom på moppe från sitt jobb, då jag skulle köra hem hans moppe hem till mig medans han tog bussen hem till sig. Eftersom jag ska bo hos August från Onsdag till veckans slut. Så blir allt mycket enklare om jag har min moppe där ute. För då kan jag ta mig vart jag vill. Jag kan åka till mormor, till Sanna osv. Eftersom August inte slutar skolan försen på fredag. Så då är det skönt att bara kunna åka te.x till Sanna och sen åka till August när han kommer hem. Men nu kommer problemet? Jag vill inte åka själv ditt ut. Så August åkte moppe in idag, och sen skjusade mamma upp mig till stan så jag kunde köra hem hans moppe hit. För då på Onsdag kan jag ta Augusts moppe till stan och hämta honom och sen åker vi vidare till MC Service och hämtar ut min moppe från service. Och sen åker vi vidare till Odensbacken. Så imorgon blir det att åka aerox till skolan ;) haha intressant va?

Nu är tävlingen avlsutad.. som ni alla kan se så är det inte så svårt att se vem som vann tävlingen. Blogg nummer sju. Ett stort grattis till Malin Hedman som blev vinnare den här gången. Ett stort grattis till henne! ♥


Ni besöker hennes blogg här http://malinhee.blogg.se/


Jag tänkte tipsa er om några låtar!

Nu har jag precis tagit en paus från pluggandet. Ska läsa på ett häfte om hjärtat och blodomloppet. Ett prov jag skulle ha gjort i början av detta läsår men som jag bara har skjutit upp hela tiden. Första gången jag gör prov samma dag som vi slutar skolan, haha. Inte en tradition jag vill starta iallafall.

Men under tiden jag läser igenom häftet så sitter jag och lyssnar på lite olika låtar och disco musik. Har ju ändå väldigt blanad musik smak. Men det som nästan alltid går hem är hiphop och olika remixer på olika låtar. Här är bland annat några låtar som går varma just nu, både gammalt och nytt

1.

2.

3.

4.

5.


Har alla fått sommarlov förutom jag?

God eftermiddag mina kära vänner!
Nu har mamma precis släppt av mig här hemma. Har varit inne i stan och lämnat in moppen på Mc service därför att den ska in på service. Ska hämta den på onsdag, men skulle egentligen hämta den i morgon. Men det hinner jag nog inte med eftersom jag först går i skolan och sen klockan 18:00 ska jag tillbaka ditt för då har vi skolavslutning. Det börjar lukta sommarlov! Men det känns som att alla runt omkring mig, både vänner och mina läsare har fått sommarlov för länge sen. Men så kanske det inte är, eller när slutar/slutade ni egentligen?

KOM IHÅG; Att ikväll avslutas röstningen. Så ni som inte redan har röstat, rösta! Och vinnaren blir länkad i sex inlägg framöver.


Tävlingen är utvecklad!

Haha ni läsare har faktiskt gett mig en super idé. För en del missuppfattade nog "tävlingen" lite. En del tror att man ska rösta på vilken man tycker är bäst/snyggast. Men varför inte? Jag tycker det låter som en toppen idé. Så sätt igång alla. Rösta på vilken blogg ni tycker mest om.

Röstningen avslutas i morgon, nångång runt 20:00 tiden. Och den bloggen som fått mest röster då, den blir länkad i 6 inlägg framöver, och bidragen hittar ni i inlägget innan! ♥


Här har ni dom 15 som blev länkade idag!

Alla bloggar är jätte bra så ta er tid att kolla igenom alla noga :)


En liten "tävling" idag!

Godmorgon på er läsare!
Nu har jag precis kommit ut ur duchen och August ligger kvar där uppe och sover. Han vet inte vad som väntar sig idag, vi ska fixa en liten mini "överraskning" till honom och Ida idag. Som tack för att dom hjälpte till på mammas fest. Tyvärr kan jag inte skriva vad än så länge. Eftersom dom båda två läser min blogg. Så det får jag tala om sen när jag kommer hem.

Kul att det var så många som gillade jämförelserna på bilderna om bilreklamerna. Fast jag själv garvar bara varje gång jag kollar på dom. Haha. 

tävling


Varför ser man inte män i bilreklamer?

Visst, det händer att dom är med i bilreklamer. Men inte på samma sätt som oss tjejer är med.
Men här får ni bilderna och svaret!
(jämför bilderna, eftersom killarna och tjejerna göra likadant på bilderna brevid)

män i bilreklamer
män i bilreklamer
män i bilreklamer
män i bilreklamer

Ja hörni, efter det här tror jag att ni förstår varför? Fast ni måste nästan hålla med om att dom är söta, och visst finns det sötare killar än dom här som skulle kunna göra det mycket bättre. Men ni läsare, har i stort sätt sagt svaret..
 
- Det är oftast killar som är är intresserade/köper bilar, och 95% av dom "tänder på tjejer". Dom 95 procenten (killar) som gillar tjejer blir mer intresserade av bilen om det ligger fyra lättklädda tjejer på bilen, än om det ligger fyra lättklädda män/killar på bilen.



Svaret/bilderna kommer upp IDAG!

Det var kul att det var så många som ville veta svaret på frågan - Varför aldrig män är med i bilreklamer. Här om dagen fick jag ett mail med massa bilder. Det var då jag kom fram till svaret. Dom bilderna ska jag ladda upp idag. Inte nu. Men lite senare. I promise!

Nu har jag precis målat naglarna med färgen rosa. Ett helt nytt nagellack som jag hittade idag när jag var på Mariebergs köpcentrum. Var där med mamma en stund. Även fast vi bara var där i en timme och en kvart så lyckades jag hitta väldigt mycket. Ett rosa nagellack som sagt, en cardigan som var ljusgrå, ett par jeans leggings, en lila klänning, två bhar (varav att en är så man kan ta av banden. Så jag kan ha den till min vita tubbtopp kläning som jag ska ha på skolavslutningen på tisdag), en rakhyvel och en ny maskara. Haha hm.. det var nog allt. Riktigt nöjd är jag med kläderna för jag tycker alltihopa var jätte snyggt. 

Efter att vi hade varit på mberg så åkte vi ut till Byggmax och hämtade August, och sen åkte vil vidare till Pizza Hut och käkade. Det var riktigt gott faktiskt, men jävligt dyrt. Men vi tog helgbuffé. Då får man ta hur mycket pizza, sallad, dricka och glass man vill. För 109 kr.

Men nu ska jag snart upp och väcka August som har gått upp och lagt sig i mammas säng för att sova, och mamma som ligger och sover i soffan, haha.


Fråga - Varför är aldrig män med i bilreklamer?

Varför är aldrig män med i bilreklamer?
Säg en andledning till varför ni tror att dom aldrig gör bilreklamer!

så ska jag ge svaret till er i morgon eller på söndag. 
Follow Madde Andersson

Hemma från allt studentfirande!

Nu har jag precis kommit hem från Hjärsta gården där min kära kusin Ida har firats idag så det bara skriker om det, eftersom hon tog studenten idag. Lyckliga människa! Men innan vi drog till hjärta gården så åkte vi till wadköpings utbilningscenter och kollade på utspringet. Gud vad folk det var. Överallt. Man såg inte så mycket medans dom gick upp en i taget på lastbilsflaket medans det stod en gubbe och presenterade dom. Var ganska mycket skyltar och sånt i vägen. Men jag satt på August axlar när Idas klass skulle bli uppropade. Så det första Ida såg  och resten av klassen var mig eftersom jag stack upp där mitt i alltihop. Men ni ska tro att jag fick bra bilder där uppifrån, ujuj! 

Efter det så drog vi upp till stan och kollade på lastbilar, bilar, traktorer och annat där det satt massa lyckliga människor som slutat skolan. Och när Idas klass kom rullandes på lastbilsflaket så skulle Idas lillasyster följa med mig och ta kort. Då hennes klass börja skrika Madde, Madde och speciellt Ida, Robin och Anton. Haha sen när jag kom tillbaka till Idas "släkt" så kollade dom på mig och flinade. Haha, fan dig Ida. 

När vi väl kom till Hjärsta gården så skule Ida sitta på en toastol på motagningen. Som mamma hade tagit med sig från jobbet, och där var det full kletat med chocklad pudding där hon även skulle sitta och äta sen. Haha det var bland det roligaste jag har sätt. Ni missade verkeligen nått. Men som tur är så har jag massa fina bilder som kommer upp här så småning om. Men jag orkar inte ladda upp dom här idag, och inte till datorn häller för den delen. Det är hundratals bilder. Inte för jag ska lägga upp alla men en del ska allt få komma upp här. Så jag ordnar det när jag har tid!

För nu ska jag iväg och ringa Sanna.


Det är bland det bästa som finns att handla sommar kläder!

Nu har jag precis kommit hem från det jag och mamma skulle fixa. Men innan vi skulle fixa det så drog vi till Mariebergs köpcentrum och handlade lite kläder. Det är bland det bästa som finns att handla sommar kläder. Något som jag skulle kunna göra varje dag om det växte pengar på träd vill säga. Haha.

Just nu sitter jag bara och mår bra. Tänker på att jag ska få sova ut i morgon, och bara ta det lungt en stund på eftermiddagen och sen ska jag göra mgi i ordning för att åka till wadköping, där världens bästa kusin tar studenten. Synd bara att vädret kommer bli som det blir. Det kommer vara ungefär 8 grader varmt med regnskurar. Tycker synd om ni som tar studenten här i Örebro i morgon. Både kläder och frisyren kommer ju antagligen att bli fröstört om vädret blir som det ser ut nu.

Meja Meja
-Lägger upp några bilder på Meja från i våras när vi tränade Agility i trädgården!


Det är hemligt!

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag hann verkeligen inte. Kom hem från skolan, åt och sen kom mamma och då skulle vi lasta alla bord och stolar på en släpkära, alltså dom stolar och bord vi hade på mammas fest. Mamma släppte av mig i Odensbacken så var där hela kvällen, och vi kom hem runt halv elva och då gick jag och la mig på en gång. Och på vägen hem stannade vi i Mellösa hos Sanna och skulle hälsa henne välkommen hem eftersom hon precis har kommit hem från Grekland. Stannade efter vägen och plockade lite hundkex, lite klöver och några lila blommor som jag tog med mig till henne, haha.

Idag var det skolan och sen åkte jag hem och väntade på att mamma och August skulle komma hem. När dom kom hem drog vi direkt till m-berg och skulle fixa ltie, sen till max och åt och sen vidare till Farfar och hälsade på honom. Eftersom han kom hem från sjukhuset förra veckan så tjatade jag jätte mycket på mamma (a).

Men nu ska jag mamma och August åka iväg och fixa lite, men jag kan tyvärr inte säga vad, för det är hemligt. Men kanske senare!


Bara sommarlovet som fattas nu!

Åh, fyfan vad skönt med sommar, äntligen, jag säger bara äntligen! Som jag har längtat. Det kommer bli så himla skönt att veta att man har en hel sommar framför sig nu. Åhh, jag är så jävla glad. Nu är det bara sommarlovet som fattas. Men det är inte så många dagar kvar nu, slutar den nionde,  det kommer bli så jäkla sköööönt! Plus att jag är ledig på fredag eftersom världens bästa kusin tar studenten då! :D  
- NÄR SLUTAR NI SKOLAN?

älskling
- Andra augusti tvåtusenåtta<3


Akut utryckning för Mamsen!

God kväll!
Just nu sitter jag här med August brevid mig, fast han sitter med sin dator i knäet. Mamma och jag åkte och hämtade honom förut vid hans skola. Eftersom mamma fick akut utrycka förut när jag pratade med henne i telefonen. Jag skulle skära melon men råkade skära mig i fingret, så det verekligen rann blod. Och eftersom jag aldrig har blödit så mycket att det har droppat/runit blod så fick jag i stortsätt panik. Jag kände hur min syn började försvinna och även hörseln och balansen. Mamma förstod att jag var påväg att svimma så hon drog så fort hon kunde hem från jobbet. Men när hon kom hem låg jag i soffan, med blod lite överallt, helt yr och jätte svettig.

Innan mamma och jag åkte och hämtade August så åkte vi förbi skolan, och hämtade min mattebok eftersom jag har matteprov i morgon. Det har nog aldrig varit så tyst och tomt i skolan som det var idag, det ekade till och med efter mina fotsteg. Såg inte en ända elev eller lärare. Kanske inte så konstigt eftersom sjuorna är på statsvandring och åttorna på cykeltur runt hemfjärden och niorna spelade vollyboll någonstans runt skolan. Men August har varit jätte snäll och hjälpt mig med att plugga till matteprovet i morgon, så nu blir jag nog iallafall godkänd!

Det blev ingen operation för Meja idag. Eftersom hon mår mycket mycket bättre. Skönt det. Det gick redan över igår eftermiddag. Sista gången jag hörde henne hosta var nångång sent igår eftermiddag. Så det var så himla skönt att hon blev bra. Nu ska jag vara lite social mot älskling!


Operation i morgon kanske!

Sheet vad jag är trött, verkeligen super trött! Har ju inte blivit alls mycket sömn denna helg. Gått upp tidigt och gått och lagt sig sent. Plus att inatt vet jag inte vad det var med mig, jag kunde bara inte somna, jag kunde bara inte! Inte för jag har nånaning varför. När klockan var halv fyra hade haf fortfarande inte sovit nånting. Och sen höll Mamma på och sprang in och ut med Meja (hunden) för att hon har typ satt nånting i halsen som hon inte får upp. Så mamma gick ut med henne typ en gång i timmen. Så mamma kunde inte ta med henne på jobbet, eftersom hon kan inte gå ut med henne hela tiden. Så det blev att vara hemma från skolan för mig och sova ut och ta hand om Meja eftersom hon inte får vara själv just nu. Mamma ringde till vetrinären så fort dom hade öppnat och dom sa att hon antagligen har något vasst i magen. Så vi skulle ha koll på att hon drack vaten ordentligt och åt mat, och sen att vi skulle hålla koll på om hon kissar och bajsar. För annars fick hon tid i morgon klockan tolv för operation. Men jag tror det har blivit bättre har inte hört henne hostat på ett tag nu så får se hur det blir.

Imorgon har vi fruluftsdag. Vi ska cykla hemfjärden runt md cykelhjälm, åh vad roligt. Inte alls. Så jag struntar i det. Är hemma och pluggar till matteprovet jag ska ha på Onsdag istället och hoppas att jag inte får IG på det.





Extremt lyckad fest!

Tack och lov att denna helg är över, även fast helgen har varit kanon. Men den har också varit jobbig men sjukt kul. Mamma fyllde 50år igår, och hon hade fest i Lördags. Vi var över 50 stycken här. Men jag tycker allt att festen blev riktigt riktigt lyckad. Fast det krävdes en del slit från mig, August och Ida. Men vi hann tillslut bli klara med allt innan alla kom!


 

- servitörerna
 

Gustav och Stina
- sötnosarna
Mamma
- Mamma med sin tårta med 50 ljus, och det sjuka var att att hon blåste ut alla i ett ända andetag!
tävling
-Här körde vi en tävling, och att stoppa fyra tamponger i munnen var b.la. en gren i den tävlingen! 
tävling
- haha och Gustav vann.
(pappa och son)

Festen den blev hel lyckad. Och...
GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLDE 50 ÅR IGÅR!


RSS 2.0