Skulle det inte bli 10 grader varmt idag?!

Igår hörde jag på vädret att det skulle bli 10 grader varmt här i Örebro, men icke sa nicke. Inga tio grader här vad jag vet. Eller var det jag som hörde fel? Det står 6 grader här på termometern iallafall. Varmare än vad det har varit här än så länge. Men jag är så himla taggad inför våren och sommaren. Men det känns så himla konstigt för ena stunden känns det som vår och andra stunden som det är början på vintern. För kollar man ut i rabaterna, då ser man massa knoppar och faktiskt en del blommor som har kommit upp, men sen nästa dag då snöar det och är jätte kallt. Men jag hoppas verkeligen att det slut på snöandet och kalla dagar och istället att våren kommer snart!




Tack och hej till snön!

Nu sitter jag här vid datorn och kollar runt lite vad som står om Earth Hour. Det finns faktiskt väldigt mycket filmer att se. Där man ser hur olika ställen släcks ner runt om i världen. En av alla filmer är det jag laddat upp här. Den filmen rekomenderar jag att se.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4765759.ab 

Jag har precis kommit hem från pappa, och mamma klev precis innanför dörren från att ha varit och handlat mat. Så just nu sitter jag och äter Snickers Ice cream och nu kom mamma precis med en fruktdryck och en mini mellan. Jag antar att hon tycker att jag äter för mycket onyttigt? Men hon har nog tyvärr rätt.

Vad var det för mening med att snön kom nu i helgen? Jag menar, finns det nån snö nu? -nej det finns det inte. Det ända som finns kvar nu är bara massa slask, och det är bara blött överallt. Om den nu kom kunde den väl ligga kvar så där fin som den kan vara ibland. Fast det kanske är skönt att den är påväg att försvinna så att våren kan börja tränga sig fram igen, om inte snön kommer igen men det får vi väl verkeligen inte hoppas att den gör!


hejdå snön.



Ni släckte väl alla lampor?



Nu är det snart en timme sedan vi gick igenom Earth hour, och att världen fick tända sina lampor igen. Ganska coolt att hela världen ska försöka släcka alla sina lampor. Det var faktiskt ganska mysigt att sitta här hemma med tända ljus och resten helt kolsvart. Mamma och jag tog bilen och åkte en sväng över stan för att kolla om det var mycket folk som hade släckt sina lampor och det var det faktiskt. Synd på ett sätt att inte allting var släkt som tex gatubelysningar och skylt fönster för det hade varit väldigt mysigt. Men om dom nu kommer fram till att detta hjälper mycket kanske det är en grej att satsa på offtare, eller?


Vinnare blev Magnus och Annika!

sorry för att det inte blev skrivet nått mer igår kväll men vi hade verkeligen annat för oss som att klä ut oss (bilder lägger jag nog upp lite senare), åt mat och kollade på Let's Dance och massa sånt. Kvällen blev faktiskt jätte mysig, mycket skratt och så.

Påtal om Let's Dance så blev det Magnus och Annika som vann, vilket jag hade hoppats på. Deras showdance var verkeligen show rakt igenom, helt underbar. Men Lailas show var faktiskt otroligt fin. Men vad tyckte ni, vann rätt?

Magnus och Annika

Nu ska jag inte säga att jag skriver mer ikväll, för det märkte man ju hur det blev med det igår ;)


Det kommer bli en underbar fredag kväll!

Som sagt så är vi lediga idag, och det snöar och snöar, jag som vill att det ska vara slut på vintern, snön och kalla dagar och istället att våren ska börja titta fram. August kom hit runt halv tolv. Vi tog varsin cykel och cyklade ner till parkhallen i snö stormen för vi skulle handla tacos, chips och dricka tills ikväll för att det kommer hit masa folk. Men nu blev det så att vi handlade inte bara tacos utan också kyckling, bröd och kyckling röra. När vi äntligen hade kommit hem från att ha kämpat oss hem i snö stormen så började August laga i ordning varsin "grill macka" till oss. Med kyckling, kyckling röra och sallad. Nu har vi precis ätit upp mackan och den var verkeligen hur god som helst och nu är jag proppmätt.

Ikväll blir det tacos ätande och Lets Dance kollande med underbara människor. Så snart hoppas jag att dom ringer och berättar vilken tid dom tänker komma, så att vi hinner börja göra i ordning tacosen. Men jag skriver mer senare ikväll!



 


Vem vinner Let's Dance?

Jag satt precis vid tv och under reklamen gjorde dom reklam för Let's Dance och då kom jag på att det är ju faktiskt finalen i morgon, Laila Bagge och Magnus Samuelsson står det i mellan. Då kom jag på att alla paren som har varit med ska ju också dansa i morgon. Jag började fundera på vem jag tror kommer vinna, Magnus eller Laila?  Men jag har faktiskt ingenaning. Laila är ju verkeligen jätte duktig, men hon har ju dansat förut. Men Magnus, han är stor som ett hus men ändå är han så smidig och dansar så bra, så jag själv hoppas nog på att det blir Magnus som vinner. Vilket jag nästan tror också. Men vem tror ni kommer vinna?!


Magnus och AnnikaLaila och Tobias
alla lets dance paren


Det är inte lätt när det är svårt!

jag orkar inte bråka,
istället är jag tyst och inte säger nått,
när jag egentligen bara vill vräka ur mig saker & ting!


Det börjar bra!



Det börjar faktiskt bra från att jag började om idag. Har faktiskt haft 91 besökare idag.

Var hemma och var sjuk idag så det blir ingen träning för mig idag.  Men blir antagligen skolan i morgon och sen på fredag är vi lediga och nästa vecka är jag ledig torsdag, fredag för jag ska till sälen igen, och sen är det ju påsklov och efter påsklovet så har vi prao i två veckor. Så det kommer alltså inte bli någon skola för mig på 3 veckor och fyra dagar. Riktigt skönt, jag som är så himlans skoltrött.


jag vet att jag har dålig humor!

hahaha, jag har säkert kollat åtta gånger i sträck på den här videon Mr.Bean är så himla söt! haha
 




uppdaterat bloggen, dags att börja om!

Hade ignenting att göra så jag har gjort om designen lite lätt, blev inte så bra men det vara där för tillfället och sen ska jag göra en ny som förhoppningsvis blir bättre. jag har tagit bort alla gamla inlägg. ska börja om helt och  hållet. Kanske blir jag då bättre på att uppdatera!


RSS 2.0